Heldigvis kom svigermor os til undsætning og reddede dagen! Hun bestilte OG betalte hele nytårs menuen, virkelig luksus og for det ikke skal være løgn, så kom min mor og mand med vin og champagne!... vi lavede faktisk ikke andet end velkomst snack. :-D
Maden bestilte hun fra noget der hedder Gastronomiet og det var intet mindre end sublimt!! Det eneste der skulle gøres, var let tilberedning - noget skulle varmes - og så anretningen, som herren i huset stod for, det er han nemlig ret god til.
Virkelig en idiotsikker løsning og der medfølger manual, med billeder ned til mindste detalje.
Forret:
cremet hummerbisque med friskkogt hummer,
håndpillede rejer, æble og sprøde croutoner
Mellemret:
Hørøget laks med blomkålspuré,
havtorn, crudité af blomkål og maltjord
Hørøget laks med blomkålspuré,
havtorn, crudité af blomkål og maltjord
Hovedret:
Oksemørbrad serveret med puré af jordskok, gulerod,
syltede radiser og morkelsauce
hertil kartoffel en cocotte
Oksemørbrad serveret med puré af jordskok, gulerod,
syltede radiser og morkelsauce
hertil kartoffel en cocotte
Dessert:
Hyldeblomstmarineret pære med vanilleparfait,
mørk chokoladecreme, lakridskaramel og
madeleine
Hyldeblomstmarineret pære med vanilleparfait,
mørk chokoladecreme, lakridskaramel og
madeleine
Ingen kommentarer:
Send en kommentar