mandag den 24. juni 2013

Feber dit røvhul!

Hele lørdagen foregik i sofaen, med en MEGET flad baby. Hun havde 39 i feber, mere eller mindre hele dagen. Hendes temperatur ligger normalt på 36,4, så hun var godt sølle. Jeg har faktisk ikke oplevet hende så stille, siden hun var nyfødt. Hun lå helt stille, ved siden af os i sofaen, enten sovende eller med åbne og blanke øjne, hvor hun intet sagde, hun observerede bare.
Shit hvor er det hårdt, at se sit lille barn så skidt, heldigvis ikke noget vi har oplevet ret meget. 7-9-13

Denne her blev hurtigt min bedste ven, jeg testede nok også, væsentlig mere end hvad fornuftigt var... Men tænk nu, hvis feberen steg til KRITISK, uden jeg opdagede det!


Dette billede er fra igår, hvor feberen var faldet til 37,8 og jeg igen turde, at lade hende sove i egen seng. Jaja jeg er pylret, men hun er jo vores lille baby og hun kan altså ikke erstattes.


2 kommentarer:

 1. øv stakkels lille baby C. er hun helt på toppen igen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har det meget bedre nu, men er enormt pylret. Jeg ved ikke om det også skyldes, det igangværende tigerspring, who knows, i hvert fald er det træls at høre på. :-(
   Vi var ved lægen igår, men der var intet i vejen, andet end han godt kunne se, at hun var lidt rød i højre øre, men ikke noget alarmerende. Det kan også være flere tænder der er på vej, kunne godt se ud som om, at der var nye på vej i undermunden.

   Slet