onsdag den 26. juni 2013

Trætmor.dk

Vi er på vej i mødregruppe og jeg er pænt træt. Barnet mener det er morgen kl.5 og der er ikke noget at gøre, har prøvet mere eller mindre ALT.

Jeg kører casual stilen idag. 
Converse, army og pastel skal der til, lige tilsat lidt Michael Kors. 
God dag derude.

3 kommentarer:

 1. Jeg kender det alt for godt, pt holder Nicoline fest ved 4 tiden og hun blir ked og hysterisk hvis man prøver at få hende til at sove igen..Virkelig et skråplan men til sidst ryger hun ind i midten af os så jeg kan bare kan putte lidt mere og jeg har bare haft så mange ting at ordne til ferie så jeg er gået i seng kl 23:30 og så blive vækket kl 4 er ikke så holdbart i længden :-/ tænker jeg skal sove til middag på vores ferie med hende hehe

  SvarSlet
 2. p.s lækker outfit <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Amen hvad skal de dog også lave så tidligt oppe? Det er jo virkelig udfair for os stakkels forældre, der er heldige hvis vi får 5 timers søvn. Zzzzz Jeg kan ikke tage Cajsa med ind i vores seng, hun vender og drejer sig og falder sjældent i søvn igen. Problemet er at Christian skal op kl.6 og ham skal jo have noget søvn, så han bare lidt værd på jobbet, men puuuuha det er hårdt, kan godt forstå hvis du trænger til en lur. :-)
   Tusind tak iøvrigt, følte mig ellers ikke særlig hot, mere brændt med. Hehe :-D

   Slet