mandag den 28. januar 2013

1st date post baby

Ååååh hvor var det dog skønt, med lidt alenetid med manden! Takket været mine svigerforældre, var det igår muligt, at Christian og jeg kunne komme ud, bare ham og jeg, for første gang siden Cajsa blev født og vi nød det i fulde drag.
Svigermekanikken kom her hos os kl.12, hvor de lige blev sat ind i diverse rutiner, blandt andet flasker (som vi iøvrigt primært er på nu) og putteritualer til senere. kl.13 var vi allerede ude af døren.
Vi spiste frokost på Sticks 'n' Sushi på Istedgade, shiiiit hvor er det svært at finde parkering på Vesterbro, men det lykkedes os faktisk at få én lige rundt hjørnet, dog efter megen tålmodighed og flere ture rundt i kvarteret.
Vi sluttede daten af i Imperial, hvor vi så Django Unchained, som er VIRKELIG god og klart min foreløbige favorit til Oscars! :-)

Cajsa havde iøvrigt hygget sig helt vildt med farmor og bedstefar, så man må sige, at dagen har været en kæmpe succes for alle og skal klart gentages snarligt. Faktisk overvejer vi, at få en fast "passedag" hver 14. dag, så vi kan få plejet forholdet og så er det bare rart, at slippe for babysnak og bleskift engang imellem, livet med baby kan godt blive en smule trivielt, om end man elsker sin lille klump helt op til månen og tilbage igen. ;-)Yesterday C and I had our very first date, post baby and boy oh boy did we love it!  
I love spending time with our baby girl, but sometimes I forget being girlfriend also, instead I´m a full time mom and if you want to keep "the magic" between yourself and your special someone, you have to have these dates and time for yourself, just the two of you. So a big thanks to my in laws, who babysat tiny C. We had the entire day off. We had lunch at a restaurant called Stick ´n´Sushi and ended the date at the movies, where we saw Django Unchained, love love love it btw.

2 kommentarer:

  1. hvor lyder det bare som en dejlig date, fedt i gjorde det, her har vi ikke være på en date endnu, men det må snart være på tide ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var virkelig også rart, hvis I har nogen I føler magter at passe Nicoline og som I selvfølgelig stoler på, så GØR det! :-) Det var SÅ skønt med lidt "os" tid og gav fornyet energi. ;-)

      Slet