tirsdag den 15. januar 2013

Nytårs gastronomi

Vi orkede ganske simpelt ikke madlavningen, til nytårsfesten i år. Min hubby og jeg, har afholdt nytårsaften herhjemme et par gange nu, men i år var spillereglerne pludselig lidt anderledes og tanken om flere retters kokkerering, tog mere eller mindre pusten fra os.
Heldigvis kom svigermor os til undsætning og reddede dagen! Hun bestilte OG betalte hele nytårs menuen, virkelig luksus og for det ikke skal være løgn, så kom min mor og mand med vin og champagne!... vi lavede faktisk ikke andet end velkomst snack. :-D
Maden bestilte hun fra noget der hedder Gastronomiet og det var intet mindre end sublimt!! Det eneste der skulle gøres, var let tilberedning - noget skulle varmes - og så anretningen, som herren i huset stod for, det er han nemlig ret god til.
Virkelig en idiotsikker løsning og der medfølger manual, med billeder ned til mindste detalje.



Forret:
cremet hummerbisque med friskkogt hummer, 
håndpillede rejer, æble og sprøde croutoner

Mellemret:
Hørøget laks med blomkålspuré,
havtorn, crudité af blomkål og maltjord

Hovedret:
Oksemørbrad serveret med puré af jordskok, gulerod,
syltede radiser og morkelsauce
hertil kartoffel en cocotte

Dessert:
Hyldeblomstmarineret pære med vanilleparfait,
mørk chokoladecreme, lakridskaramel og
madeleine 












Ingen kommentarer:

Send en kommentar