onsdag den 30. januar 2013

En øv dag...

Igår fik lille C sin længe ventede 3 måneders vaccine, hun klarede iøvrigt stikkene rigtig flot og græd kun lidt, ved andet stik. Vi troede derfor, at vi ville danse let og elegant henover denne vaccine, men næææh nej, ved aftenstid indtraf feberen og den har endnu ikke sluppet sit tag.
Jeg sidder derfor fortsat i mit nattøj og har tilbragt natten på sofaen, med det lille myr på brystet. Vi skulle egentlig have været i mødregruppe idag, men jeg nænnede ikke at udsætte hende for larm, mange mennesker og snak, for ikke at tale om masser af påklædning.
Så helt ærlig feber, be gone please... jeg er ærlig talt lidt træt af dig!
Lykken er dog, når ens elskede mand, efterlader en kærlighedserklæring, inden han smutter på job.


We're having a bit of an off day today! Baby C had her first vaccine shot yesterday and it gave her fever, unfortunately it hasn't left yet! So I slept on he couch last night, with the baby on me and since I'm constantly watching her, I'm still in my PJ's. 
This love letter from my boyfriend, that I woke up to, kind of saved the day. 

2 kommentarer:

  1. øv hvor er det synd for hende, jeg var også helt ulykkelig fordi hun fik feber men heldigvis var det ovre dagen efter, håber snart lille C er frisk igen. Og hvor er det bare dejligt med kærlighedserklæringen <3

    SvarSlet
  2. Ja det er jo hjerteskærende når de har det skidt, heldigvis er hun god igen og vores putterutine var helt tilbage til normalen igen hertil aften.
    Ej ja, synes simpelthen også det var så sødt af Christian, at jeg fik helt tårer i øjene. :-)

    SvarSlet