tirsdag den 5. april 2011

Starstruck!


Ja det er Bradley Cooper, åh gud hvor var det fedt at møde ham! =D
Jeg var den heldige vinder, af en konkurrence jeg faktisk havde glemt, at jeg havde deltaget i, det sker ofte da jeg aldrig regner med at vinde, hehe. Præmien var et møde med ham i VIP-logen i Imperial og billetter til screeningen af hans nye film Limitless, kan I gætte hvad jeg glædede mig mest til?! ;-) Jeg kan varmt anbefale jer at gå ind og se den, virkelig spændende helt til det sidste og alt i alt bare en rigtig god action film, hvis man ellers kan kalde den det, der er i hvert fald knald på!

Guess who I met?... Yup, Bradley Cooper! =D 
I won a contest which included, a meeting with him and tickets for the screening of his new movie Limitless. I can highly recommend it, you are entertained until the end.

5 kommentarer:

 1. Tillykke!
  Hvilket spurgte du ham om?

  SvarSlet
 2. Hej Camilla,

  Tusind tak! =)
  Faktisk så stillede jeg ham ikke nogle deciderede spørgsmål, samtalen flød bare sådan lidt naturligt, men han er vanvittigt sød og gav sig så god tid, til alle også de folk der stod og ventede ved den røde løber. Jeg blev dog lidt jaloux over al den opmærksomhed, som min kæreste fik fra ham, hvorfor var det ikke mig der havde den Johnny Cash tee på, øv! Hehe ;-)

  SvarSlet
 3. Det lyder superhyggeligt.
  Jeg udvekslede et Hello med ham og fik hans autograf på en poster.
  Men du må have indsendt et spørgsmål for at kunne vinde mødet med ham?
  Jeg havde allerede min billet i hus, men jeg prøvede på, at finde på et rigtig godt spørgsmål.

  SvarSlet
 4. Fedt du også var der, så ved du jo hvor god tid han tog sig til alle, det var jeg virkelig imponeret over. =)
  Skal jeg være ærlig, kan jeg ikke huske præcis hvad jeg skrev i konkurrencen, men det var noget i retning af, "Hvad inspirerede dig til at blive skuespiller?" ( som i personer og sådan). Jeg blev vildt overrasket da jeg fik opkaldet, endda d. 1.april, spør' lige om jeg troede det var en aprilsnar?! Haha =D

  SvarSlet
 5. Ja, han var virkelig cool - tog sig god tid og var meget imødekommende :)

  SvarSlet