mandag den 1. oktober 2012

Den lille Fede

Kort update:
Først og fremmest vil jeg lige undskylde for fraværet, som iøvrigt har været hundrede procent nødvendigt, jeg har ærlig talt været i et sort hul!
Det var nogle meget hektiske dage efter vendingsforsøget, da de mente vores datters hjertelyd var for hurtig, det viste sig dog at være helt normalt og ufarligt. Det resulterede dog i adskillige besøg på Riget, fordelt over hele weekenden, med følelserne helt uden på tøjet både hos manden og jeg.
Status er nu den, at vores datter kommer til verden ved kejsersnit om præcis 10 dage, virkelig en vanvittig tanke sådan at kende hendes fødselsdag, men jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god dag!


Forrige weekend havde vi som sagt besøg, af min mor og hendes mand. Vi havde i bryllupsgave til dem, foræret en middag på restauranten Den Lille Fede i Store Kongensgade, et super hyggeligt sted med rigtig lækker mad.
Vi fik en fem-retters menu, fås også som syv-retters, med dertilhørende vin eller det vil sige, at de andre fik vin, jeg fik hyldeblomstdrik i mit vinglas... fancy hva'! ;-)


Desværre er det kun blevet til lidt dårlige iPhone billeder og så ved jeg ikke lige hvad der gik galt for coveret på min telefon, det gav dette mærkelige glimt/lysskær, ligner mest af alt en tommelfinger på linsen!
                      Store gravide hval på vej til middag, selvfølgelig i flade sko.

                     

Sorry for the absence, but it's been some very rough days. We found out that our baby girl is facing upwards, which means c-section. It took some getting used to that thought, but now we can't wait to meet her, in only 10 days! 
The photos above is from when my mom and her husband came to visit, we took them out to dinner at this really cool place and had a five course meal.

4 kommentarer:

 1. Haha, troede titlen var inddirekte til mig. Men godt navn til en restaurant også :)

  Hvor vildt med sådan lidt spænding i hverdagen. Dejligt at høre alt er ok! Og endnu dejligere at høre at I får hende at se SÅ SNART!! Weeee! Er helt spændt!! Kan forestille mig I ikke er til at styre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Neeeej da Trine, det ville jeg aldrig sige, jeg har jo ikke set dig, ved slet ikke hvor fed du er blevet! ;-)

   Ja det er en fuldstændig crazy følelse, sådan at have dato på, det har man ligesom altid regnet med var en surprise! Vi glæder os rigtig meget, men er samtidig skræmt fra vid og sans, det er pludselig blevet så pokkers virkelig og man føler sig "all of the sudden" ikke rigtig klar eller rustet, på den anden side ved jeg ikke hvor meget mere klar jeg nogensinde bliver! :-)

   Slet
 2. Look at you!! your almost there!!!!!! ahhh. its so exciting.

  SvarSlet
  Svar
  1. I know, it's pretty crazy knowing the date and all, but I'm pretty sure, that it will be a great day and memorable experience!
   Your boy is too cute btw. :-)

   Slet