torsdag den 23. maj 2013

10 ting...

... Du måske ikke vidste om mig.


1. Jeg ELSKER is, jeg kunne sagtens spise det hver dag, både morgen, middag og aften. Faktisk så er det ligegyldig hvor mæt jeg er, der kan altid klemmes lidt is ned. ;-)

2. Jeg er en sygt dårlig taber, navnlig hvis jeg spiller mod dårlige vindere, men det er virkelig noget jeg arbejder med... Sådan da.

3. Da jeg var gravid, tog jeg i alt 8 kilo på, som jeg mere eller mindre tabte få uger efter fødslen, men så startede kage-, jeg mener selvfølgelig MØDREgruppen. :-/


4. Jeg kan ikke udstå, når folk "knækker" fingre, jeg synes simpelthen det er SÅ klamt. Det samme gælder faktisk for "snottere", navnligt dem der sender dem afsted cyklende. HALLOOOOOO vi er ligesom nogen bagved, der ikke deler din snotentusiasme!!!

5. Har en sko og ure fetisch. Jeg har virkelig mange par sko, men ikke så mange stiletter som førhen. Idag er det sneaks og støvler der præger garderoben, har pænt mange Converse.

6. Jeg elsker at drikke både vin, drinks og øl, men hader at være fuld. Jeg stopper som regel mens legen er god og jeg bare er sådan "tipsy". ;-)

7. Er mere eller mindre altædende, men kan ikke lide snegle, frølår, varme tomater og blæksprutte. (Det er ikke smagen, men en konsistens ting)

8. Jeg går nærmest aldrig udenfor en dør, uden make-up på øjene. Har altid eyeliner og mascara på.

9. Har en mild form for OCD - Dobbelttjekker altid om døren er låst, løber ofte hele vejen op på 1. sal igen, bare for at sikre mig, at hoveddøren nu også ER låst.

10. Elsker elsker elsker USA - okay det er måske ikke nogen hemmelighed. Jeg har faktisk siden jeg var en lille pige, drømt om at komme derover, har så siden taget voldsom revanche. :-)

10 things you might not know about me:
1. I love ice cream - could eat it all day!
2. I'm a sore loser 
3. When pregnant I gained 18 lbs.
4. I hate it, when people crack their knuckles - disgusting.
5. I have a shoe and watch fetich, I used to have a lot of high heeled shoes, now it's mainly sneaks and boots.
6. I really enjoy drinking beer, wine and drinks, but I hate being drunk.
7. I'm definitely not a picky eater, but I do not like snails, squid, frog legs or warm tomatoes. 
8. Never leave the house without eye make-up, I wear eyeliner and mascara. 
9. Have a light form of OCD - I double check our front door all the time, never sure whether I locked it or not. 
10. Maybe not my best kept secret, but I love love love The States. Ever since I was a little girl, it was a dream of mine going to "the promised land", I most certainly made that wish come true! ;-)

4 kommentarer:

 1. Sikket et hyggeligt indlæg .. Me like! kun 8 kg wow det var ikke meget flot gået. måske det er alle de gange du skal en ekstra gang op og tjekke om du har låst døren der har gjort det :) og is uhmm også mig hele tide.. nr 4 ufff der må jeg tilstå at jeg er sådan en der knækker fingre :-( har jeg gjort siden folkeskolen en vane jeg bare ikke kan slippe, gør det uden at tænke over det og vil gi dig helt ret det lyder grimt, men nu får jeg ubehag hvis jeg ikke gør det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Med hensyn til de 8kg, er det også lidt forkert, da jeg faktisk tabte 4kg de første måneder af min graviditet. Så alt i alt tog jeg jo 12kg på, men nu er jeg jo heller ikke nogen sylfide og blev rådet til, ikke at tage for meget på. ;-)
   Haha, min kæreste er stor slem, hvad angår at knække fingre, det er SÅ forfærdeligt! Jeg holder mig for ørene, som et lille barn og synge "lalalalalaaaa", bare for at undgå lyden. :-D

   Slet
 2. P.s bare rolig jeg snotter ikke! ;)

  SvarSlet