fredag den 10. maj 2013

Baby shopping AGAIN

Det er jo forfærdeligt, som man shopper til de unger! Jeg køber hundrede gange så mange ting til Cajsa, som jeg køber til mig selv, kan faktisk slet ikke huske, hvornår jeg selv fik noget nyt! :-/

Nå men her er i hvert fald de seneste køb til lille pigen, men det skal også siges, at hun er vokset ud af det meste i str.68, så det var på tide at opgradere garderoben.Et smugkig i kassen fra Zara


Det der gemte sig nederst i kassen fra Zara


Denminjakken fra H&M - købte også en masse basic til hende


Baby shopping once again, this time from Zara and H&M. Baby C grew out of size 4-6M so quickly, I can't keep up, but then again she's 7 months old now - Big girl wearing big girl clothes! 

2 kommentarer:

 1. ufff en masse fine køb. jeg har virkelig også meget 68 hun ikke kan være i mere til morens store ærgelse, så gardaroben skal optimeres i str 74 som hun har brugt et stykke tid. gad så godt og vide hvor længe hun blir i 74 kan man regne med hun er det over sommeren eller når hun at bli str 80 hmm det er svært at købe frem i tiden hvis det skal passe med årstiderne synes jeg. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Cajsa kan stadig passe str.68, i hvert fald i noget, men også kun lige. Str.74 derimod er stadig stort til hende, så jeg tror hun passer den størrelse sommeren over, eller det håber jeg i hvert fald. ;-)
   Jeg har lige haft hende på vægten her til morgen, hun vejer nu 8,5 kg, men jeg synes ikke hun ser tykkere ud, så tror primært det er længde der nu kommer på og så er str.74 perfekt. :-)

   Slet