mandag den 28. februar 2011

Not impressed!


Ja det var så det, altid lidt ambivalent, når noget man har arbejdet sig hen imod i flere måneder, så endelig er slut. Det var ikke et synderligt imponerende show i år, der var selvfølgelig nogle elementer, der var bedre end forrige år, for eksempel havde de valgt, at droppe "stjerneparaden" til at uddele bedste mandelige og kvindelige hovedroller, der var også mere konsekvens, med overholdelsen af tidsplanen, hvilket gjorde mine søvnkriser mindre, jeg siger tak! =)
MEN så stopper det da også der, hvad gik hele det der "keep it young and fresh" ud på, Anne Hathaway du skulle skamme dig, med alle dine teenage tøseagtige pift og hvin, jeg krummede tæer! Yikes!!!
Tilgengæld var det endelig Danmarks tur til, at snuppe den gyldne fætter med hjem, HURRAAA og stort tillykke til Susanne Bier. Min veninde så showet fra Imperial, det skulle tilsyneladende have været helt vildt derinde, da hun blev nævnt som vinder, det gad jeg virkelig godt have overværet.
Ovenover er mit bud, på de bedst klædte i år, men det var bestemt ikke impornerende og jeg er selvfølgelig lidt skuffet over farverne, bevares nude og pasteller er da fine, men det er jo Oscar det er nu I kan gå overboard og vælge noget helt vildt peeps! Min absolutte favorit i år, er Mila Kunis i en Elie Saab kreation, gennemført Hollywood og glamour hele vejen, SMUKT.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar